Veecard

Martin Smith

226 Elwyn Street, New York, NY 10005

Hvorfor har ikke AP minst 80 prosent oppslutning?

5. mai 2012, by Ingar Harsvik, category Politisk Snadder

En ting forundrer meg i særlig stor grad når det gjelder arbeiderpartiet her i norge. De har alle forutsetninger for å være det eneste partiet i norge med rekordoppslutning, men likevel ligger de å ruller på noen og tredve prosent.
La meg forklare litt hva jeg mener.
Arbeiderpartiet er den politiske gren av LO i norge (det kom kanskje som et sjokk på enkelte, men slik er det altså). AP har selvsagt et eget regnskap og egne inntekter, men får støtte og overførsler fra LO der det trengs og når det trengs.
I tillegg har de hatt enestående muligheter til å bevilge seg selv penger over statsbudsjettet i etterktigstid, i tillegg til å forandre på lover slik at AP blir tilgodesett økonomisk ved lovendringer.
Hvem husker vel ikke AP’s «bingomater» etter at røde kors’ lykkehjul ble forbudt i norge?
Alt dette tatt i betraktning mener jeg AP burde hatt gode forutsetninger for å ha en oppslutning på minst 80 prosent i norges land.

Likevel ligger de å bikker på rundt 30 til 40 prosent oppslutning.
Hvorfor er det slik?
Makter de ikke selge seg slik at de får større oppslutning?
Er pengebruken helt feilprioritert?
Eller, er det rett og slett hele den sosialistiske idiologi folk ikke tåler, selv om den av enkelte (deriblandt AP) blir rost opp i skyene og banket hardt i bordet for hver gang det kommer et nytt gebyr eller en ny avgift?

Med sosialistisk ideologi mener jeg da her den norske modellen. kapitalistsosialisme. Nytt ord for en del kanskje, men det er penga som rår, selv om vi alle skal være like, ifølge jensemann. Jeg har fremdeles til gode å se at AP går forran med et godt eksempel hvis det skal bankes inn nytt lovverk. Jeg oppfatter partiet mere som en parasitt. En blodigle, som benytter enhver mulighet til å karre til seg restene, på trass av at de selv er ivrigst til å skal banke gjennom forbud og begrensninger. Ett eksempel er saken jeg nevnte tidligere i posten, hvos AP gikk inn for å forby alle spilleautomater som stod utplassert på kiosker, bensinstasjoner og andre plasser fordi dette førte til spilleavhengighet blant mange nordmenn. En uke etter at automatene var fjernet trillet AP ut sine egne bingomater, som ikke var omfattet av forbudet. Et noe likt paradoksalt forbud er at nordmenn ikke skal få gamble hos utenlandske tilbydere, også dette selvfølgelig for å beskytte de som er, kan bli, eller er, spillegale. Likevel er det aldri blitt brukt så mye penger som nå for å annonsere for norsk tipping/lott/oddsen/NThamar i norge.

Hvordan i all verden makter dere å spise opp alle fordelene dere har AP, uten å engang ha tilslutningstall å vise til.
Det er nesten som om Rema 1000 skulle hatt de samme utgiftene de har pr. i dag, men hatt 0,01% av dagligvaremarkedet i norge.
I privat sektor hadde dere blitt satt på banken for lenge siden AP.
Skamme dere skulle dere!
Forventer å se at dere makter en oppslutning på minst 80% under neste stortingsvalg, eller trekker dere som politisk parti, da det øyennsynlig kun er pengebruk dere er flinke til.

2 Comments

  1. Fitjar |

    Ser vi fremtidens diagnose F22.0 Paranoid psykose ligger dypt i bunn her? Mange påstander, ingen kilder. Nok et userisøs innlegg som havner på bunnen av bunken.

    Svar

So, what do you think ?

  • CommentLuv badge